Tinder vám začne umožňovat blokovat lidi podle jejich telefonního čísla

Skrýt své bývalé a své přátele

Obrázek: Tinder

Tinder vám konečně umožní vyhnout se všem svým bývalým, přátelům, kolegům, příbuzným a komukoli jinému, na koho možná nebudete chtít narazit v aplikaci pro seznamování. Společnost dnes oznámila, že začne lidem umožňovatblokovat jejich telefonní kontakty.



Hledači romantiky mají k této funkci přístup ze svého nastavení v nabídce Blokovat kontakty, kde mohou definovat, které kontakty chtějí blokovat - což znamená, že se jim tito lidé nedostanou na povrch a naopak.



klonové války netflixu

Uživatelé mohou buď nahrát svůj úplný seznam kontaktů na Tinder, nebo je přidat jednotlivě. Tinder říká, že nebude ukládat kontakty všech - pouze ty, které se rozhodli blokovat - a lidé mohou svůj seznam kontaktů kdykoli odblokovat nebo odpojit. Blokované kontakty nebudou upozorněny, že byly blokovány. Samozřejmě neexistuje snadný způsob, jak zjistit, zda bývalý nebo jiný nedůstojný člověk má vůbec účet Tinder; je to spíše preventivní opatření. A pokud blokovaný jedinec od té doby změnil své telefonní číslo a připojí se k Tinder, jeho účet by se mohl objevit.

Lidé se chtěli vyhnout možnosti nepříjemného digitálního zabíjení navždy, a to by jim nakonec mohlo dát šanci bojovat. Cítí se však také roky pozdě. Nevím, proč to Tinderu trvalo tak dlouho, ale doufejme, že noví uživatelé už nebudou muset znát utrpení, že se na Tinderu znovu setkají s ex.